Skip to main content

Nieuws

Gepubliceerd op 17 mei 2024

De afgelopen weken waren er vijf tekenlessen in het AZC in Loozen. Wij hebben vier verschillende kunstwerken gemaakt en de laatste les waren we bezig met onze 'expositie 'πŸ’ͺπŸ˜ƒ. Een enkele tekening is niet helemaal af, maar daar zie je niets van πŸ˜… knap werk van de kinderen πŸ‘ŒπŸ˜

In samenwerking met @coahardenberg @cultuurkoepelvechtdal.

Β 

Gepubliceerd op 06 mei 2024
Gisteren een gezinsworkshop gegeven voor een gezinshuis 》
De gezinshuisouders hebben met hun vier kinderen een 'dierenwereld' gecreΓ«erd, hierbij heeft iedereen zichzelf als dier getekend.
Wat is dit voor een dier en wat heeft het dier nodig? Even wat sparren en dan natuurlijk vooral tekenen. Wie of wat mis je nog, teken er maar bij... Steeds meer komt er boven, wie/wat er nog bij moet. Tot slot nog inkleuren en inschilderen met ecoline.
Zie hier het resultaat 🀩 een geweldige tekening, elk gezinslid heeft eraan meegewerkt, allemaal lekker creatief bezig geweest.
Dit kunstwerk verdient zeker een lijst en een mooi plekje aan de muur in dit gezinshuis😍.
Wil jij ook samen met je gezin, pleeggezin of gezinshuis een creatieve workshop volgen? Laat het mij weten.
Β 
Β  Β  Β Β  Β  Β 
Gepubliceerd op 01 december 2023
Tijdens de pleegzorgbegeleidersdag van Timon hebben de pleegzorgbegeleiders kennis kunnen maken met creatieve communicatie. Door te krassen, kaderen en te spiegelen hebben wij de link gelegd naar het pleegkind.
Inleven in het kind en uitleven op het papier, kijken hoe je op een creatieve manier contact kunt maken met het kind. Deze workshop is gebaseerd op de π’„π’“π’†π’‚π’•π’Šπ’†π’—π’† π’•π’“π’‚π’Šπ’π’Šπ’π’ˆ 𝒗𝒐𝒐𝒓 π’‘π’π’†π’†π’ˆπ’π’–π’…π’†π’“π’” 𝒆𝒏 π’ˆπ’†π’›π’Šπ’π’”π’‰π’–π’Šπ’”π’π’–π’…π’†π’“π’” .
Achteraf nog even nagepraat met een paar geΓ―nteresseerde en enthousiaste pleegzorgbegeleiders. Wat een leuke middag!

Info over deze training vind je hier op mijn site.
Β 
Gepubliceerd op 13 april 2023

Tijdens een kampweekend voor jongeren van 14-16 jaar, mocht ik een creatieve workshop verzorgen met het thema BeReal.
BeReal, hiermee gaan wij op een creatieve manier aan de slag.Β 
Wij tekenen/schilderen een selfie, niet hoe wij eruit zien maar hoe wij ons van binnen voelen. Hoe voelt jouw hoofd vandaag? Hoe zit het met je mond, misschien heb jij vaak een grote mond, maar hoe zit het van binnen...wil jij je tanden laten zien of zit je mond op slot?
In een tekening vind je altijd iets terug van jezelf, zelfexpressie, dus een tekening is dan ook 'BeReal'.
Mooi thema voor deze 23 jongeren van een kerkgemeente. Er zijn sprekende en grappige tekeningen gemaakt, allemaal verschillend, allemaal eigen, allemaal goed.Β 
Wat een leuke groep jongeren en wat waren ze goed bezig!

Β  Β  Β  Β Β  Β  Β  Β  Β  Β 

Gepubliceerd op 13 april 2023

Ook dit schooljaar mocht ik weer, samen met collega Rianne Leemhuis, verschillende schoolprojecten geven via Stichting Kind&Cultuur.
Altijd weer een mooie uitdaging om een creatief project te organiseren voor de gehele school.
Wij werken met verschillende thema's zoals de kunstenaars Rembrandt of Corneille, verschillende culturen of bijvoorbeeld een project ter gelegenheid van een jubileum of afscheid van een leerkracht.Β 

Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β 

Β