Filmpjes, tekenlessen ivm Corona

 

Inmiddels zijn alle activiteiten, zowel de tekenlessen/workshops als de tekentherapie/tekenen op maat, gestopt bij Tekenspoor.
Het wordt steeds ingewikkelder en we moeten ons toch met z'n allen houden aan de richtlijnen die er gegeven worden vanuit de overheid. 
Heel erg jammer .....maar voor nu even goed zo denk ik.
Zodra het weer mogelijk is pak ik mijn werk weer op. 

Voor ons allemaal, ook voor kinderen en jongeren zijn het lastige tijden en kan deze crisis veel impact hebben. Wil je hierover van gedachten wisselen, maakt je kind tekeningen waar je meer over wilt weten of ben je op zoek naar een leuke tekenopdracht?
Neem gerust contact op. Ik ben per mail of telefoon bereikbaar.

 

Voor de liefhebber plaats ik vanaf nu regelmatig wat filmpjes, die ik samen met collega Rianne Leemhuis heb gemaakt, op facebook :

*Een tekenopdracht om met je kind op een speelse manier in gesprek te gaan over corona. Waar is je kind precies bang voor? Benoem hierna ook naar je kind toe hoe je jezelf kunt beschermen, dit kun je ook nog om de cirkel tekenen of schrijven. Het kan helpen deze angst zichtbaar te maken door een tekening. Meer informatie voor kinderen over het coronavirus vind je op www.dekinderombudsman.nl .
Hier de link naar het filmpje  https://www.facebook.com/tekenspoor/videos/229733974840965/ 

*Warboel. Het is op dit moment best een warboel in de wereld en soms ook in ons hoofd. Niet alleen bij volwassenen maar ook bij kinderen. In dit filmpje een tekenopdracht waarbij je met je kinderen hierover het gesprek kunt aangaan. Maar ook een opdracht waarbij we kijken naar de leuke dingen en een vrolijke tekening maken. Ook kun je deze tekenopdracht met je hele gezin doen, samen tekenen, de ingekleurde vormen (zie filmpje) ruilen en er samen één grote tekening van maken.
Hier de link naar het filmpje  https://www.facebook.com/tekenspoor/videos/583417385718103/ 

 

Binnenkort meer, o.a. een filmpje over de kunstenaar Hundertwasser en Kandinsky. Kun je niet wachten? Laat het me weten, dan kan ik je deze tekenles alvast doorsturen via WeTransfer.