GO 4 IT

Net voor de zomervakantie hebben wij de lotgenotengroep voor jongeren afgesloten. Fijn dat we na een tussenstop (ivm corona) toch makkelijk de draad weer konden oppakken. 
Het was weer bijzonder, zinvol en leuk om dit te doen. Elke keer weer verbazen wij ons toch wel hoe open de kinderen zijn bij GO4IT, fijn dat dit kan maar vooral dat de kinderen het vertrouwen hebben dat hun verhaal 'veilig' is in de groep. Deze reactie krijgen wij ook elke keer weer van de kinderen terug, maar ook dat ze het jammer vinden dat we na 8x stoppen. Eigenlijk vinden wij dit zelf ook, het zou mooi zijn als we langer door zouden kunnen gaan...misschien iets om over na te denken en kijken of dit in de toekomst mogelijk is. 

Maar ook de pleegouders zijn positief. Hier een reactie van een pleegmoeder:
Wij waren blij dat onze pleegdochter open stond voor een lotgenotengroep. De eerste keren was het wat aftasten maar ze kwam met mooie dingen thuis die ze daar had gemaakt. Dat gaf haar een voldaan gevoel en ze was er best trots op. Alles heeft een zichtbaar plekje gekregen op haar kamer omdat de dingen die ze heeft gemaakt voor haar heel waardevol zijn. En het gaf ons gespreksstof omdat ze goed kon vertellen en uitleggen wat ze had gemaakt en waarom. Heel waardevol deze bijeenkomsten!

 

                       

Contact
  • Hermanna Dogger

  • Verlengde korte Steeg 6
    7772RZ Hardenberg

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 06 4393 0586

Aangesloten bij: