Skip to main content

Over Tekenspoor

Bij Tekenspoor vind je creatieve begeleiding in verschillende vormen en maten, maar altijd ‘op maat’ voor jou, voor jullie.
Bij Tekenspoor kun je terecht voor groepslessen, hier staat ontspanning, plezier en het ontwikkelen van de creativiteit voorop. Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding dan kan dit in de vorm van tekenen op maat.
Heb jij een opdracht voor mij, dan ga ik graag voor jou aan het werk.

Omdat de combinatie van creatief bezig zijn en iets kunnen betekenen voor kinderen in een bijzondere situatie mij enorm aantrok ben ik in 2008 begonnen aan de opleiding voor tekentherapeut. Na vier jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart, Tekenspoor. Regelmatig volg ik cursussen om mij verder te ontwikkelen. Inmiddels geef ik geen tekentherapie meer, maar wel creatieve begeleiding. 
Naast creatief begeleider en gedeeld verdriet coach ben ik ook pleegmoeder. De pleegzorg heeft een speciaal plekje in mijn hart … en op mijn website.
Tekenspoor, de naam was snel gevonden, want wij wonen langs het spoor en tekenen dat is wat ik doe. Maar Tekenspoor is ook de sporen volgen in de tekening, want sporen die wij achterlaten wijzen ons een weg, vertellen ons iets. Tekenen is eigenlijk praten op papier, een prachtig communicatiemiddel.

Hermanna