Tekenen met kinderen

 

Hou je van creatief bezig zijn? Wil je met verschillende materialen werken of misschien nieuwe technieken leren? Regelmatig tekenen we met mooie potloden, b.v. een mandala of dieren, maar we gaan ook lekker kliederen met verf, collage maken, portrettekenen, werken als een kunstenaar .... misschien heb je zelf nog wensen of ideeën ?

Ik werk met kleine groepjes, maximaal 6-8 kinderen per groep (afhankelijk van de groep). Zo is er genoeg aandacht en persoonlijke begeleiding. Elke twee weken is er een tekenles. Hier staat vooral het plezier in de lessen en het ontwikkelen van de creativiteit voorop. Ook hebben we aandacht voor elkaars werk.
Je hoeft echt niet goed te kunnen tekenen, iedereen kan lijnen trekken en dat is al voldoende. Door ook werkvormen te gebruiken die ze niet alledaags tegenkomen zijn de kinderen toch al snel enthousiast en tevreden over hun eigen werk.
 

 
Kijk ook op facebook voor nog meer foto's.

Om de week is er een les. Soms werken we een paar lessen aan één thema. Je kunt je voor een bepaalde periode aanmelden, maar je mag ook gewoon één keer mee doen. In- en uitstromen is altijd mogelijk.

Kosten: € 7,50 per les, incl. materiaal en drinken           

Kun je niet op dinsdagmiddag, maar wil je toch graag mee doen … laat het gerust weten!
Bij voldoende aanmeldingen starten er nieuwe groepen.

Kinderfeestje
Ook is er de mogelijkheid voor een kinderfeestje. Dit kan bij Tekenspoor maar ook op locatie bv bij jou thuis. Natuurlijk overleggen we vooraf over de invulling van het feestje.

 

Data Tekenen met kinderen

Tekenen met kinderen (dinsdaggroep)
dinsdag 10 sept, 15:30 - 17:00 uur
Tekenen met kinderen (dinsdaggroep)
dinsdag 24 sept, 15:30 - 17:00 uur
Tekenen met kinderen (dinsdaggroep)
dinsdag 8 okt, 15:30 - 17:00 uur
Tekenen met kinderen (dinsdaggroep)
dinsdag 22 okt, 15:30 - 17:00 uur
Tekenen met kinderen (dinsdaggroep)
dinsdag 5 nov, 15:30 - 17:00 uur